Bivša supruga Kevina Kostnera ne želi da igra kako on svira: Ni 1,45 miliona dolara ne pomažu

Izvor: B92, 14.Jun.2023, 19:02

Bivša supruga Kevina Kostnera ne želi da "igra kako on svira": Ni 1,45 miliona dolara ne pomažu

Glumac ima veliki broj nekretnina, a može se pohvaliti i velikim kompleksom na plaži u Kaliforniji.

Holivudski glumac Kevin Kostner podneo je dokumente na sudu u kojima traži da njegova supruga napusti njegov dom, u skladu sa njihovim predbračnim ugovorom, piše Dejli mejl.

Slavni oskarovac rekao je da je, nakon što je Baumgartnerova podnela zahtev za razvod, imala rok od 30 dana da se iseli iz kuće, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izvestio je TMZ u utorak nakon pregleda pravne dokumentacije. Kostner je na sudu rekao kako veruje da je 49-godišnja Baumgartnerova ostala u kući kako bi ga nagovorila da ispuni "razne finansijske zahteve" koje je ona postavila nakon njihovog razlaza.

Doduše, Kostner je rekao da je on sada već bivšu suprugu već osigurao sa 1,45 miliona dolara predbračnim ugovorom, čime joj je omogućio dovoljno sredstava za pronalaženje novog mesta stanovanja.

Zvezda brojnih hit filmova, koja sa Baumgartnerovom ima troje dece, rekao je sudu da je spreman na dalje ‘finansijske angažmane‘ ako će to da pomogne da ona napusti njegov dom. U sudskim dokumentima takođe stoji njegova izjava da je spreman da plaća 30.000 dolara mesečno za izdržavanje deteta i najam kuće te je spreman da plati još 10.000 dolara za njene troškove selidbe.

Naime, on je u sudskoj dokumentaciji izjavio da je jedini vlasnik tri porodične kuće i prema predbračnom ugovoru koji su potpisali kad su se venčali 2004, Baumgartnerova je pristala da napusti domove u slučaju da se razvedu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.