Beograd nova destinacija superbogataša?

Izvor: Press, 11.Mar.2015, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd nova destinacija superbogataša?

Prestonica Srbije našla se na listi gradova koji će biti pravi raj za superbogataše. Zbog rastućeg tržišta i neiskorišćenih prilika, stranci srpsku prestonicu vide kao buduće stecište ljudi sa velikim kapitalom.
Prema analizi konsultantske agencije za nekretnine "Najt Frank" Beograd se predviđa gradom svetle budućnosti. Sa novim rastućim tržištima i regionalnim uticajem gradi Beograd, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Panama Siti, Adis Abeba i Jangon mogu uskoro postati globalne finansijske prestonice i utočišta superbogataša, piše Biznis Insajder.

 
Iako su mnogi svetski milijarderi stacionirani u velikim svetskim gradovima poput Londona, Tokija i Njujorka, u tekstu se navodi da su neki od njih već počeli da se sele u gradove koji su u razvoju i čiji je potencijal još uvek neiskorišćen.
Beograd se navodi kao finansijski i poslovni centar jugoistočne Evrope za koji se predviđa da će broj superbogataša porasti do kraja decenije za čak 72% pre svega zbog subvencija i poreskih olakšica. 
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.