BRAČNI TERAPEUT: Kakav brak, imam četiri ljubavnika

Izvor: Kurir, 29.Jan.2013, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRAČNI TERAPEUT: Kakav brak, imam četiri ljubavnika

Luis van der velde viđa se sa četvoricom muškaraca - kraljem nekretnina, biznismenom iz Dubaija, fitnes instruktorom i električarem

Louis van der Velde iz Engleske, bračni terapeut, posle smrti muža, doktora pre devet godina, odlučila je da ne želi samo jednog čoveka u životu. Napisala je u kojoj je ismejala brak. Napisala je knjigu o paralelnim vezama u kojoj priznaje da doživi četiri ili pet orgazama u toku jednog odnosa.

"Jednostavno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ima previše ljudi za mene da bi se zadovoljila samo jednim", kazala je Louis koja sebe naziva "profesorkom zadovoljstva".

Naime, ona se viđa se sa četvoricom muškaraca - kraljem nekretnina, biznismenom iz Dubaija, fitnes instruktorom i električarem. Tvrdi da joj njeni ljubavnici omogućavaju da ostvari svoje snove.

Sa bogatim ljubavnikom iz Dubaija nalazi se jednom do dva puta mesečno, a sa ostalima se viđa u međuvremenu.

Prodavac nekretnina joj je zanimljiv sa intelektualne strane, dok sa fitnes trenerom uživa u njegovom telu. Za električara kaže da je seks s njim kao da je drma struja. Ipak, naglašava da nije apsolutno protiv braka.

"Onih sedam godina koliko sam bila u braku bile su najlepše godine za mene", kazala je.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.