Izvor: Blic, 24.Feb.2024, 22:34

"BLIC" ISTRAŽUJE Koliko zaista košta imovina porodice dečaka ubice i zašto porodica Kecmanović pokušava da joj umanji vrednost

Marina Ivelja, advokatica porodice dečaka ubice iz OŠ "Vladislav Ribnikar" izjavila je nakon jednog od prethodnih ročišta da je imovina porodice procenjena na 598.500 evra, te je tražila da se parnični postupak po tužbama porodica žrtava obustavi do okončanja krivičnog. Ipak, kako saznaje "Blic", ni u jednom od poatupaka koji se vodi zbog pucnjave u školi procenitelj imovine nije analizirao nekretnine porodice Kecmanović, pa nije ni zaključeno kolika je vrednost svega što poseduju.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.