Ana Sević kupila NOVU VILU u elitnom delu Beograda: Na terasi PALME, sve puca od LUKSUZA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2024, 10:08

Ana Sević kupila NOVU VILU u elitnom delu Beograda: Na terasi PALME, sve puca od LUKSUZA (FOTO)

Ogroman novac uložila u ovu nekretninu.

Pevačica Ana Sević nije više toliko prisutna na javnoj sceni, već se posvetila svojoj porodici. Ona je našla svoj mir pored supruga Daniela Nedeljkovića.

Njih dvoje su u braku od sredine 2021. godine i imaju dvoje dece. Par trenutno živi u užem centru grada, a uskoro će se preselili u elitni deo Beograda.

Ana se sa porodicom seli na Bežanijsku kosu, gde žive mnoge muzičke zvezde.

Ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Paparaco lova" snimila je Anu kako odlazi u novi dom, koji ima palme na krovu, a terasa i pogled sa iste malo koga ostavljaju ravnodušnim.

Majstori još uvek rade na renoviranju njihove luksuzne kuće, ali sve privode kraju. Očekuje se da će se Ana sa porodicom uskoro useliti u novu vilu.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.