Razvod Nataše i Dače zapeo oko podele imovine

Izvor: Blic, 02.Apr.2011, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razvod Nataše i Dače zapeo oko podele imovine

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović trebalo je da se razvedu oko 15. februara ove godine i tom prilikom sporazumno podele imovinu. Međutim, od tada je prošlo mesec i po dana i oni svoj bračni status nisu promenili. Ipak, mnogo toga se promenilo. Dača je našao novu devojku, sekretaricu Tanju Vračević, s kojom je nedavno i javno istupio. Ovo je izgleda unelo novi nemir u reč “sporazumno“ i razvoda, izgleda, do daljeg neće biti.

Nataša je često u javnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od početka razvoda, a bila je i zvezda dana na beogradskom Sajmu automobila

nisu razveli, Nataši je prekipelo. Ona je odlučila da se konsultuje sa advokatom i promeni odluku o sporazumnoj podeli imovine, pre svega vezano za kafanu. Do razvoda izgleda neće doći uskoro - priča anonimni izvor.

Preokret ove situacije doveo je mnoge u dilemu s pitanjem da li su Nataša i Dača uopšte potpisali papire za razvod kao što je ranije u saopštenju potvrđivao advokat.

On je trećeg februara prosledio saopštenje u kojem tvrdi da su Nataša i Dača potpisali predlog sporazuma za pokretanje brakorazvodne parnice i da su tom prilikom "regulisali sva sporna pitanja koja nameće brakorazvodni postupak”.

Rođendanska žurka

Od tada se promenio samo Dačin status koji se sada vodi da je u vezi. Danilo i njegova nova izabranica su uplovili u ljubavne vode pre mesec dana u njegovoj kafani "Tako je suđeno". Tamo su nedavno proslavili i Tanjin rođendan, a novosadska čaršija bruji o tome da Dača uveliko živi kod svoje nove devojke. Nataša je, sa druge strane, za sada sama i ne želi da se izjašnjava dok ne dođe do zvaničnog razvoda.

Opširnije o ovome čitajte u izdanju "Blica" od subote, 2. aprila 2011. godine.

Povezane vesti: Dača i pre razvoda preboleo Natašu "VB": Pogledajte provokativan nastup Nataše Bekvalac Nataša u Parizu Zoran Milivojević: Zašto zvezde plaču pred kamerama Dača kroz suze gledao Natašin intervju
Pogledaj vesti o: Nataša i Dača razvod,   Danilo Ikodinović

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Razvod Nataše i Dače zapeo oko podele imovine

Izvor: medio.rs, 02.Apr.2011

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović trebalo je da se razvedu oko 15. februara ove godine i tom prilikom sporazumno podele imovinu.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.