Za mamu ima POSEBAN NADIMAK, ali beskrajno lepe ŽELJE i ljubav - Novogodišnja čestitka ćerke Nataše Bekvalac topi i najtvrđa srca

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jan.2024, 11:59

Za mamu ima POSEBAN NADIMAK, ali beskrajno lepe ŽELJE i ljubav - Novogodišnja čestitka ćerke Nataše Bekvalac topi i najtvrđa srca

Nataša Bekvalac Novu godinu dočekala je radno u jednom prestoničkom hotelu, gde je nastupala za najluđu noć. Najvažniji dar dobila je od svoje ćerke. Ona joj je napisala simpatično pismo puno ljubavi.

Nataša Bekvalac ima dve ćerke, Hanu i Katju, koje su ceo svet lepe novosadske pevačice. Stariju Hanu je dobila u braku sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, dok Katju ima sa Lukom Lazukićem.

Pevačica je kako je navela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na svom profilu doček provela radno u jednom prestoničkom hotelu, dok će za reprizu biti na moru, u Budvi i takođe radno.

Nataša je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila dirljivu poruku i poklon od ćerke za praznike.

Naime, vidi se da na stolu stoji buket cveća i prelepo, dirljivo pismo. Najzanimljivije je što je pismo posvećeno Nataši uz šaljiv nadimak - "Za moju mamicu, žabicu, lepoticu"

- Mamice moja, najbolja, jedina...Ovo nam je možda bila i najbolja godina za nas dve. Toliko sam zahvalna i srećna što imam najbolju mamu na svetu. Volim te toliko da ti ne mogu rečima opisati. Ti si najbolja, najdivnija osoba i najbrižnija mama! Volim te najviše - pisalo je u posveti.

Nataša živi kao samohrana majka sa dvema ćerkama, što nije nimalo laka uloga, pogotovo ako se uzme u obzir da Hana postaje punoletna i da je u tom famoznom pubertetu kada nije uvek sve med i mleko.

Srbija Danas/Instagram@bekvalceva/J.Šipčić
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.