ZNA DA UŽIVA! Nataša Bekvalac u izolaciji sa čašom u ruci, a ima i društvo! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2020, 09:58

ZNA DA UŽIVA! Nataša Bekvalac u izolaciji sa čašom u ruci, a ima i društvo! (FOTO)

Snašla se.

 Pevačica Nataša Bekvalac dane u izolaciji provodi sa svojim ćerkama Hanom i Katjom, te one nadoknađuju propušteno vreme i uživaju u svakom zajedničkom trenutku. Sinoć je ipak lepa Nata odlučila malo da se opusti i bez njih.

 Naime, poznata kao neko ko je jako vezan za svoju porodicu i prijatelje, Nataša je odlučila kad već ne može da se druži uživo, da napravi pijanku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u svom stanu sa Kristinom Bekvalac i Draganom Kecmanom, ali preko video poziva.

- Daljine su blizine - napisala je Bekvalčeva.

Verujemo da se njihovo druženje odužilo kasno u noć, a da li su preterali i koliko, ostaje da nagađamo. Jedno je sigurno, bitno da su malo prekratili vreme u izolaciji i našli razlog malo da se opuste i uživaju zajedno.

Kako je novčanica od jednog dolara RASPLAKALA udovca (86): Čim sam je video znao sam - POSTOJI SUDBINA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.