(VIDEO) ŠTAAA? DIZAJNERKA OPTUŽILA NATAŠU BEKVALAC ZA KRAĐU? Nikako nisam mogla da se smirim...

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 21:08

(VIDEO) ŠTAAA? DIZAJNERKA OPTUŽILA NATAŠU BEKVALAC ZA KRAĐU? "Nikako nisam mogla da se smirim..."

Evo šta je rekla!

Dizajnerka Nevena Ivanović se obratila na svom instagram profilu povodom navodnog kopiranja performansa, koji se našao u novom spotu Nataše Bekvalac i Stefana Đurića Raste pod nazivom "Iz daleka".

Nataša Bekvalac sinoć je u jednom ivent centru na Adi organizovala promociju dueta „Iz daleka“, koji je snimila s reperom Stefanom Đurićem Rastom.

A post shared >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Naime, Nevena u svom obraćanju na Instagramu tvrdi da su pevačica i reper „pokrali“ njenu ideju performansa za potrebe njihovog spota.

- Sve bi to bilo super da to nije delimično "pokradeno". Zapravo svi koji znaju moj rad, a pogotovo rad iz 2021., sasvim je jasno da je pokradena ideja iz mog performansa - rekla je Nevena na početku svog obraćanja.

- Nikako nisam mogla da se smirim - rekla je dizajnerka.

Njenu kompletnu izjavu pogledajte u videu u nastavku teksta.

A post shared by NEO Design (@neodesign.neo)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.