UPS! Nataša Bekvalac se zaigrala u fotošopu?

Izvor: Blic, 26.Feb.2016, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPS! Nataša Bekvalac se zaigrala u fotošopu?

Lepa pevačica trenutno se sa ćerkom Hanom odmara na Mauricijusu, odakle je objavila nekoliko vrelih fotki u bikiniju.

Poslednja u nizu izazvala je šuškanja da Nataša Bekvalac koristi fotošop. Ako uspete da skrenete pogled sa njenog bujnog poprsja i pogledate malo niže, primetićete da joj unutrašnja strana njenih butina izgleda malo čudno.

Na drugim fotografijama u bikiniju to se ne primećuje, pa da li se Nata malo poifgrala u fotošopu ili ne, procenite sami.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Da li je Natašta Bekvalac preterala s fotošopom? (ANKETA)

Izvor: Tracara.com, 26.Feb.2016

Nataša Bekvalc (Foto: Instagram) Izgleda da ni pevačica Nataša Bekvalac ne može da odoli fotošopu. Novosadska barbika se trenutno nalazi na Mauricijusu odakle često svoje fanove obraduje po kojom fotkom na Instagramu. Zgodna Nata (Foto: Instagram) Međutim, izgleda čak ni lepa Nata nije odolela...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.