UDES MOGAO DA BUDE KOBAN! Dadilja spasila malu Katju: Nataša Bekvalac bila na HITNOM PREGLEDU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2018, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDES MOGAO DA BUDE KOBAN! Dadilja spasila malu Katju: Nataša Bekvalac bila na HITNOM PREGLEDU!

Pevačica Nataša Bekvalac imala je saobraćajku na izlasku iz Novog sada, kod Kovilja

Pop pevačica Nataša Bekvalac imala je danas pre podne saobraćajnu nesreću na auto-putu Novi Sad - Beograd, na izlazu iz Novog Sada, nadomak Kovilja. Srećom, u udesu niko nije povređen, pričinjena je samo materijalna šteta, a policija je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obavila uviđaj.

U Natašin "audi", kojim je upravljala, udario je "pasat" engleskih registarskih oznaka, za čijim je volanom bio bugarski državljanin.

Sa pevačicom su u kolima, na zadnjem sedištu, bile njena mlađa osmomesečna ćerka Katja i dadilja. Devojčica je bila vezana u sedištu za bebe.

"Pasat", koji je bio natovaren stvarima i bez retrovizora, prilikom preticanja udario je u "audi". Od siline udara, mala Katja je izletela iz sedišta, a cela leva strana Natašinog automobila je razvaljena.

Vozač "pasata" je posle nezgode pokušao da pobegne sa lica mesta, ali ga je u tome sprečio čovek koji se u trenutku nesreće slučajno tu našao. Prema saznanjima iz izvora bliskog istrazi, bugarski državljanin će u skraćenom postupku biti procesuiran kod sudije za prekršaje.

Policija je napravila uviđaj, nakon čega su Nataša i Katja hitno otišle na lekarski pregled kako bi se utvrdilo da li su zadobile eventualne povrede. Srećom, niko nije povređen, Bekvalčeva je preživela šok, a njih dve su se zatim vratile u stan u Novom Sadu.

Inače, pevačica se iz rodnog grada uputila u Centar za socijalni rad u Beogradu, gde svake srede dovodi ćerku kako bi se videla sa ocem Lukom Lazukićem. Povodom saobraćajne nezgode oglasio se i pi-ar tim Nataše Bekvalac u čijem se saopštenju navodi:

- Nataša je ispunjavala svoju obavezu i vozila je bebu za Beograd, kada ju je udario bugarski državljanin, koji na automobilu nije imao retrovizor, pa je nije video.

Na naše pitanje da li je tačno da je Katja ispala iz sedišta, pi-ar Bekvalčeve Tatjana Mrkić nam je kazala:

- Od udara, dete se cimnulo, ali je dadilja reagovala u pravom trenutku i uhvatila je. I Nataša i Katja su dobro.

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.