Tužilaštvo odbacilo Lazukićevu prijavu protiv Natašinog oca

Izvor: Tracara.com, 17.Avg.2018, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužilaštvo odbacilo Lazukićevu prijavu protiv Natašinog oca

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu koju je Luka Lazukić, muž pop zvezde Nataše Bekvalac podneo protiv njenog oca Dragoljuba. Reč je o prijavi koju je Luka podneo pošto mu je Dragoljub, navodno, pretio u emisiji na RTS-u. Kako je juče saopšteno iz Tužilaštva, prijava je odbačena jer se ne radi o krivičnom delu za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti, što znači >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << da Lazukić, ukoliko želi, može da podnese privatnu tužbu protiv uskoro bivšeg tasta. Prijava je podneta početkom maja i tada je Tužilaštvo naložilo policiji da ispita sve detalje navodnih pretnji, kao i moguće svedoke. Takođe, naloženo je i pribavljanje snimaka iz TV emisije u kojoj je gostovao Bekvalac. Pošto je sve što je traženo stiglo, Tužilaštvo je našlo da nema osnova da oni pokreću krivični postupak, piše Svet.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LAZUKIĆU BAŠ NE IDE! Tužilaštvo odbacilo Lukinu prijavu protiv Natašinog oca Dragoljuba Bekvalca!

Izvor: Svet, 17.Avg.2018

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu koju je Luka Lazukić, muž pop zvezde Nataše Bekvalac podneo protiv njenog oca Dragoljuba.. Reč je o prijavi koju je Luka podneo pošto mu je Dragoljub, navodno, pretio u emisiji na RTS-u.. . Kako je juče saopšteno iz Tužilaštva,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.