To je prava ljubav: Nata otkrila koga voli najviše na svetu!

Izvor: Scandal.rs, 24.Nov.2014, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

To je prava ljubav: Nata otkrila koga voli najviše na svetu!

Poznata pvačica Nataša Bekvalac svoje fanove obradovala je jednom slatkom slikom na društvenoj mreži Instagram. Naime, pevačica je spremajući kuću, pronašla stare albume i jednu fotografiju, a onda su emocije krenule. Na slici tri seste Bekvalac poziraju u skafanderima, kapama i salovima. Slatko, nema sta!

Moje dve sestre i ja, e to je ljubav..volim vas na svetu najviše..pravim veliko spremanje,gledam >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << slike ,stare albume..Bože sto me je ‘grunula’ emocija večeras“, napisala je lepa Nata iznad fotografije.

Autor: Jasmina Jovičić, Life Content

Foto: Instagram

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Nataša Bekvalac obradovala fanove fotografijom iz detinjstva

Izvor: Lepota i zdravlje, 24.Nov.2014

Poznata pevačica Nataša Bekvalac svoje fanove obradovala je novom fotografijom na društvenoj mreži Instagram. ..Naime, pevačica je spremajući kuću, pronašla stare foto-albume, ali i fotografiju koja je zazvala emocije. Sredina je osamdesetih godina prošlog veka, a tri sestre Bekvalac poziraju...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.