TEŠKO SU ZLOSTAVLJANI, TRAUMIRANI Nataša Bekvalac više ne želi da ćuti, podelila njihovu tužnu priču! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2023, 12:05

"TEŠKO SU ZLOSTAVLJANI, TRAUMIRANI" Nataša Bekvalac više ne želi da ćuti, podelila njihovu tužnu priču! (FOTO)

Objavila i emotivne kadrove!

Pevačica, Nataša Bekvalac posetila je juče azil za pse lutalice i tamo provela čitav dan, zajedno sa svojom ćerkom.

Ona je donela i veliku količinu hrane za pse i još jednom pokazala koliki je humanista.

Bekvalčeva je bila dirnuta prizorom koji je zatekla, jer su svi psi bili zlostavljani pre nego što su došli u azil, pa je to i podelila na svom profilu.

Ona je objavila nekoliko slika i snimaka kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se igra sa psima, uz emotivnu poruku ispod pomenute objave.

- Ne, nismo svi isti. Nisu svi isti. Na ljude mislim... a psi... svi psi su isti. Vole bezuslovno, liznu te i poljube, iz ruke ti jedu iako ih je ta ista ruka povredila, zlostavljala, zapustila ili napustila. Upoznala sam juče najboljeg dečka na svetu. Zove se Nikola. Proveli smo zajedno čitav dan. Moja ćerka, njegova sestra, on i ja... i preko sto pasa od kojih svaki ima svoju priču. Tužnu. Jako tužnu - počela je ona, pa nastavila:

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

- U pitanju su psi koji su teško zlostavljani, traumirani, zapušteni i ne želim da vam ispričam ni jednu jer sam ih juče čula sve. Jedino što sam shvatila je da zlo nikada ne može pobediti dobrotu i ljubav, jer ako nije dobro, nije kraj. Hvala ti što si takav, drugačiji od svih nas, bolji i plemenitiji... Od juče moj si drugar pa... družimo se dragi Nikola, Majo, Srce, Luna i ostala pseća bando - napisala je ona.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.