Izvor: Scandal.rs, 06.Feb.2019, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta li je zgrešila? Nataša Bekvalac uhvaćena kako grli komunalnu policiju!

Natašu Bekvalac u Beogradu zaustavila je komunalna policija. Pevačica se verovatno parkirala na pogrešnom mesto, pa je komunalna policija izašla na teren. Nataša se našla u istom momentu kad i policija, te ih je molila da joj ne pišu kaznu. Komunalna policija je ipak popustila, a Nataša od oduševljenja zagrlila uniformisana lica i nakon toga The post Šta li je zgrešila? Nataša Bekvalac uhvaćena kako grli komunalnu policiju! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Nataša Bekvalac ljubila policajce da joj oproste kaznu!

Izvor: Press, 06.Feb.2019

Do sada neviđena scena na ulicama Beograda šokirala je prolaznike kada su videli prisnu situaciju pevačice Nataše Bekvaca sa predstavnicima organa reda. . Naime, komunalna policija...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.