„Srce mi se kida, deci je mesto kraj majke“: Nataša Bekvalac poslala snažnu poruku podrške Severini

Izvor: Luftika.rs, 24.Jan.2024, 18:05

„Srce mi se kida, deci je mesto kraj majke“: Nataša Bekvalac poslala snažnu poruku podrške Severini

Nakon što je Vrhovni sud u Hrvatskoj poništio presudu Županijskog suda u Splitu i muzičkoj zvezdi s, mnoge poznate dame iz Srbije su se oglasile.
Među njima je i Nataša Bekvalac, koja je i sama majka dve devojčice, te joj je ova odluka jako teško pala.
– Od juče kad sam pričitala ovu tragediju od vesti, srce mi se kida. Severini želim nadljudsku snagu da svoje dete zaštiti i vrati. Deci je mesto kraj majke – >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << napisala je ona.
Foto: Instagram/natasabekvalac Inače, povodom ovog slučaja oglasile su se broje poznate žene, a Seka Aleksić je imala posebnu poruku za sve.
– Nemojte nikada dirati nečiju majku, niste svesni šta sve Bog može da vam uradi – napisala je Seka Aleksić, prenosi Telegraf.
Severinina objava o sinu kida srce na pola: „Ja sam mama. On je moja kap na dlanu“

Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.