SPREMNA ZA POVRATAK! Nataša Bekvalac se oglasila povodom svog prvog koncerta nakon pauze i bračne drame!

Izvor: Svet, 05.Jun.2018, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPREMNA ZA POVRATAK! Nataša Bekvalac se oglasila povodom svog prvog koncerta nakon pauze i bračne drame!

Nakon osam meseci pauze koju je prvo uzela zbog trudnoće i porođaja, a zatim i nasilja koje je preživela od supruga nasilnika, Nataša Bekvalac se vraća na scenu!
Pop zvezda će sledeće subote otpočeti svoju letnju turneju koncertom u Beogradu.
Nataša se danas tim povodom oglasila na Instagramu. Evo šta je napisala:


Gde reci ne vrede,muzika progovara..Beograde,vidimo se 🎤🎼🎵🎷🎸🎷🎺🎻❤
A post shared by >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jun 5, 2018 at 2:58am PDT


Nataša će tokom celog leta nastupati širom regiona, a nove pesme će objaviti početkom jeseni. Ona je, prema rečima njenih prijatelja i saradnika, spremna da svoj život vrati u normalu nakon što je zbog loše procene doživela najstrašniju stvar koju može doživeti jedna žena – porodično nasilje, prevaru i javno poniženje.
SvetSvet
The post SPREMNA ZA POVRATAK! Nataša Bekvalac se oglasila povodom svog prvog koncerta nakon pauze i bračne drame! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Gagi Đogani POKUŠAO DA ISKORISTI MARIJU ŠERIFOVIĆ i objavio da podržava njegovu ćerku, ONA TO ŽESTOKO DEMANTOVALA!

Izvor: Svet, 05.Jun.2018

Gagi Đogani pokušao je da uvuče pop zvezdu Mariju Šerifović u rijaliti ratove, pa je na svom Instagram nalogu objavio da je ona jedna od javnih ličnosti koje podržavaju Lunu u Zadruzi.. . . A post shared by 🔊FUNKY "G"🆕OFFICIAL🔛 (@gagidjogani) on Jun 4, 2018 at 2:53pm PDT. . . Marija...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.