SMEJURIJA! Lazukić u policiji tvrdio da se boji oca Nataše Bekvalac koji ima 70 godina! Kako bi pravio predstavu za medije došao sa advokaticom IAKO MU ADVOKAT DANAS NIJE BIO POTREBAN! NA KRAJU POBEGAO KROZ SPOREDNI IZLAZ!

Izvor: Svet, 14.Maj.2018, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMEJURIJA! Lazukić u policiji tvrdio da se boji oca Nataše Bekvalac koji ima 70 godina! Kako bi pravio predstavu za medije došao sa advokaticom IAKO MU ADVOKAT DANAS NIJE BIO POTREBAN! NA KRAJU POBEGAO KROZ SPOREDNI IZLAZ!

Luka Lazukić saslušan je danas u MUP Čukarica po prijavi koju je podneo protiv oca Nataše Bekvalac, Dragoljuba Bekvalca.
Podsetimo, Dragoljub Bekvalac je u emisiji “Da, možda, ne” na RTS izjavio da je dobro što od Novog Sada do Beograda ima toliko kilometara jer “ne zna kako bi reagovao da je bio blizu kad mu je ćerka javila da ju je muž pretukao”.

Ono što su novinari primetili jeste da je Luka došao u pratnji advokatice iako je danas dao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << izjavu u svojstvu građanina i njegov advokat nije mogao da prisustvuje tome. Prisutni novinari su komentarisali da Lazukić uživa da pravi predstavu za medije i da se šetka u pratnji advokata čak i kad za to nema nikakve potrebe. Kako smo načuli, on je hteo da povede čak tri pravna zastupnika dok ga nisu ubedili da će tako ispasti smešan.
Naši sagovornici pravnici rekli su nam da ne razumeju zbog čega je advokatica danas došla sa Lukom:
“Kada podnesete krivičnu prijavu, dajete izjavu u svojstvu građanina i tada vam advokat nije potreban. Ne da vam nije potreban, nego ni ne može da bude u istoj prostoriji kada dajete izjavu inspektorima. To u princupu znači da je ova devojka danas džabe dolazila i šetala ove plave cipele. Osim što ih je slikala za novine”, kaže jedan poznati beogradski advokat za Svet.

Kako javljaju izvori SVETA iz MUP Čukarica, Luka je policiji rekao da se plaši Dragoljuba Bekvalca i da mu je ugrožen život. Inače, Dragoljub Bekvalac ima skoro 70 godina i teže se kreće. Lazukić nije odgovorio na pitanje novinara koji su ga čekali ispred MUP-a da li je moguće da se boji vremešnog Bekvalca.
Kako bi kompletirao još jednu od svojih predstava, Lazukić je posle sat i po provedenih u policiji pobegao kroz sporedni izlaz ne želeći još jednom da se susretne sa neprijatnim pitanjima novinara.
SvetSvet
The post SMEJURIJA! Lazukić u policiji tvrdio da se boji oca Nataše Bekvalac koji ima 70 godina! Kako bi pravio predstavu za medije došao sa advokaticom IAKO MU ADVOKAT DANAS NIJE BIO POTREBAN! NA KRAJU POBEGAO KROZ SPOREDNI IZLAZ! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAZNAJEMO Lazukić u policiji nazvao oca Nataše Bekvalac NEURAČUNLJIVIM

Izvor: Blic, 14.Maj.2018

Luka Lazukić danas je saslušan u policijskoj stanici Čukarica povodom krivične prijave koju je podneo protiv Dragoljuba Bekvalca, oca svoje još uvek zakonite supruge Nataše Bekvalac, nad kojom je pre mesec dana izvršio nasilje. Lazukić je u policiji izlaganje započeo rečima da je "nedopustivo...

Nastavak na Blic...

Lazukić tražio zaštitu policije

Izvor: Večernje novosti, 14.Maj.2018

Suprug Nataše Bekvalac saslušan povodom prijave koju je podneo protiv tasta BIZNISMEN Luka Lazukić, muž pevačice Nataše Bekvalac, došao je u ponedeljak u prepodnevnim satima, u pratnji advokata u policijsku stanicu Čukarica u Beogradu povodom krivične prijave koju je podneo...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.