SLUČAJ OKONČAN! Luki Lazukiću IZREČENA PRESUDA zbog povreda koje je naneo Nataši Bekvalac!

Izvor: Story, 25.Apr.2019, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLUČAJ OKONČAN! Luki Lazukiću IZREČENA PRESUDA zbog povreda koje je naneo Nataši Bekvalac!

Luka Lazukić je osuđen na osam meseci zatvora i tri godine uslovne zbog lakših telesnih povreda nanetih Nataši Bekvalac nakon samo četiri meseca od porođaja, saznaje “Blic”. U prepodnevnim časovima u Beogradu, u Prvom osnovnom sudu održano je ročište na kojem je donešena ova presuda. Završno suđenje trajalo je nekoliko sati, a Luka Lazukić je ... The post SLUČAJ OKONČAN! Luki Lazukiću IZREČENA PRESUDA zbog povreda koje je naneo Nataši Bekvalac! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Luka Lazukić osuđen zbog prebijanja Nataše Bekvalac

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2019

Luka Lazukić osuđen je u Prvom osnovnom sudu u Beogradu na tri godine uslovno zbog fizičkog nasilja nad suprugom Natašom Bekvalac...Danas je održana završna reč, a sudija je odmah usmeno izrekao presudu...U pitanju je prvostepena presuda na koju Lazukić ima pravo žalbe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"OVO JE DAN POBEDE ZA MENE I MOJU DECU" Nataša Bekvalac se oglasila povodom presude Luki Lazukiću

Izvor: Blic, 25.Apr.2019

Luka Lazukić osuđen je danas na osam meseci zatvora i tri godine uslovno zbog lakših telesnih povreda nanetih Nataši Bekvalac nakon samo četiri meseca od porođaja, a pevačica se nakon donošenja presude emotivnim rečima obratila javnosti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.