SESTRA NATAŠE BEKVALAC ZAVRŠILA U PRITVORU! Nataša saopštila... Šok scena na aerodromu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2021, 21:18

SESTRA NATAŠE BEKVALAC ZAVRŠILA U PRITVORU! Nataša saopštila... Šok scena na aerodromu (FOTO)

Nije uspela da napusti Beograd, a onda...

Pop pevačica Nataša Bekvalac izdala je duet sa reperom Stefanom Đurićem Rastom, koji je naišao na pozitivne reakcije kod publike.

Kako bi proslavila uspeh, lepa Nata rešila je da sa svojom ekipom otputuje na Ibicu.

Sa njom je trebalo da krene i njena rođena sestra Kristina Bekvalac, ipak, na aerodromu se desilo nešto neočekivano.

Svi su uspeli da uđu u avion, osim Kristine.

Šta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se tačno desilo, nije poznato, ali je Nataša na svom Instagram profilu napisala da je stilistkinja završila u pritvoru.

 - Stigle. Čeka se samo Kristina kad izađe iz pritvora - napisala je pevačica i naterala sve da se zapitaju šta se dogodilo.

Stilistkinja je sa svojim pratiocima podelila informaciju da nije uspela da napusti Beograd, ali je već danas ponovo pokušala.

- Kafa sa sinčugom pa, ako je suđeno, nazad kod bande na Ibicu na snimanje - napisala je Bekvalčeva, a sudeći po storiju koji je usledio, sa Ibice, reklo bi se da je ovog puta prošla bez problema.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.