Izvor: Scandal.rs, 11.Feb.2020, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Rovarila sam po kontejneru, bilo me je sramota!” Majka Nataše Bekvalac otkrila nepoznate detalje iz pevačicinog života!

Priče o gostovanju Nataše Bekvalac u emisiji kod Ognjena Amidžića se ne stišavaju. Iako je skoro cela porodica pričala o životu sa popularnom pevačicom, najveću pažnju ljudi je privukla priča njene majke Mire, za koju Nataša priznaje da joj je oduvek bila najveća podrška i da se na svom uspehu najviše može zahvaliti mami. Karleuša The post “Rovarila sam po kontejneru, bilo me je sramota!” Majka Nataše Bekvalac otkrila nepoznate detalje iz pevačicinog života! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.