Prvi bračni dani: Nataša Bekvalac neće da skuplja govanca

Izvor: Scandal.rs, 14.Feb.2015, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi bračni dani: Nataša Bekvalac neće da skuplja govanca

Tekst: IVAN VUKOVIĆ, copyrighted

Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ, copyrighted

Sveže i po drugi put udata Nataša Bekvalac još uvek nije naučila osnovna pravila ponašanja u prirodi, uverio se paparazzo SCANDAL! -a u novom broju! Podsetimo, mi smo je u periodu, dok je još bila sa Vladom Vuksanovićem, u par navrata uhvatili da baca smeće gde stigne, međutim, njoj ni to nije bilo dovoljno!

Naime, nas je ovih dana zanimalo kako pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << provodi prva dane drugog braka, te smo je pratili, i… Gle čuda?! Opet smo je uhvatili na delu!

Šta je radila Nataša ispred svoje kuće pročitajte samo u najnovijem broju SCANDAL! – a koji je u prodaji! Nataša nosi i venačni prsten pa ekskluzivne paparazzo fotke pogledajte samo u najnovijem broju SCANDAL! -a! A šta vas još očekuje novom broju pogledajte OVDE!


Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GOGA SEKULIĆ PIŠE KNJIGU KOJA ĆE POKOPATI ESTRADU!

Izvor: Scandal.rs, 14.Feb.2015

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted..Foto IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted..Kako SCANDAL! u najnovijem broju ekskluzivno saznaje Goga Sekulić piše autobiografsku knjigu o svom životu. Ona je to imala u planu i kad je bila mlađa, ali je shvatila da je mnogo bolje da sačeka i da stekne iskustvo, ali i da...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.