Proradile emocije: Nataša Bekvalac ponovo zaplakala pred kamerama! (video)

Izvor: Svet, 29.Jul.2016, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proradile emocije: Nataša Bekvalac ponovo zaplakala pred kamerama! (video)

Nataša Bekvalac ponovo je zaplakala pred kamerama!
Svi se sećamo emisije od pre par godina kada je pevačica zaplakala gostujući u emisiji Ognjena Amidžića dok je gledala zajedničke fotografije na kojima je sa bivšim suprugom Dačom Ikodinovićem.
Sada se dogodila slična situacija kada je davala intervju za “Ekskluziv”, a lepa Nata nije mogla da sakrije emocije kada je govorila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << o svom privatnom životu, te je briznula u plač.
Ova emisija još uvek nije emitovana, ali je Bekvalčeva video podelila na Fejsbuk stranici.
width="560" height="315" frameborder="0" scrolling="no" allowfullscreen="allowfullscreen">

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Proradile emocije: Nataša Bekvalac ponovo zaplakala pred kamerama! (video)

Izvor: Scandal.rs, 29.Jul.2016

Nataša Bekvalac ponovo je zaplakala pred kamerama!..Svi se sećamo emisije od pre par godina kada je pevačica zaplakala gostujući u emisiji Ognjena Amidžića dok je gledala zajedničke fotografije na kojima je sa bivšim suprugom Dačom Ikodinovićem...Sada se dogodila slična situacija kada je davala...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.