Prijovićka, Rozga i Lepa Brena zapevale uglas Hajde da se volimo - digle na noge čitavu Arenu u Zagrebu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2023, 09:45

Prijovićka, Rozga i Lepa Brena zapevale uglas "Hajde da se volimo" - digle na noge čitavu Arenu u Zagrebu (VIDEO)

Aleksandra je poklonila svojoj publici noć za pamćenje.

Pevačica, Aleksandra Prijović, sinoć je održala četvrti koncert po redu u Zagrebu, od zakazanih pet.

Ona je imala nekoliko gostiju na koncertu. Sa njom su scenu delili Lepa Brena, Jelena Rozga, Saša Matić i Nataša Bekvalac. Rozga, Prijovićka i Lepa Brena su digle čitavu Arenu na noge kada su zajedno uglas otpevale pesmu "Hajde da se volimo".

Publika je oduševljeno uglas pevala sa Aleksandrom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njene najveće hitove.

Najveće oduševljenje publike je nastalo kada je Jelena Rozga izašla na scenu i otpevala nekoliko svojih pesama, a zatim su Aleksandra i Jelena ukrstile glasove i otpevale hit Lepe Brene "Hajde da se volimo".

Niko nije očekivao da će se na sceni pojaviti i Lepa Brena. Njih tri su zajedno pevale ovaj vanvremenski hit, dok je publika skakala i izazvala zemljotres u Areni.

Inače, četvrti koncert zatvorio je Prijovićkin sin, Aleksandar, kojeg je pevačica izvela na binu dok je otpevala svoj hit "Zvuk tišine".

Nema sumnje da je Aleksandra priredila svojoj publici noć za pamćenje.

U nastavku pogledajte kako je izgledala ova situacija:
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Aleksandra Prijović u Božidarevom zagrljaju - Ovo NIJE devojka, a mnogi sanjare o zavodljivoj brineti

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2023

Na koncertu Aleksandre Prijović pojavio se influenser Božidar Pavlić kojeg svi zamenjuju sa epitetom zavodljive brinete...Pevačica Aleksandra Prijović održala je 4. po redu do pet zakazanih koncerta u areni u Zagrebu. Nakon speltakularne noći u bekstejdžu su je sačekali najverniji fanovi...Jedna...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.