Ples rajske ptice u izvedbi Rijane Bekvalac

Izvor: Vesti-online.com, 15.Jan.2012, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ples rajske ptice u izvedbi Rijane Bekvalac

Posle Indire Radić i Jelene Karleuše, i Nataša Bekvalac se ohrabrila da zapeva na stranom jeziku. Novosađanka je za Srpsku novu godinu nastupila u klubu "Magacin" i publici otpevala najnoviji Rijanin hit "We found love". Kako god da ga je otpevala ne bi bilo interesantno, da izvođenje nije pratila čudna koreografija i neobičan stajling.

Pre samog nastupa za Srpsku novu godinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Nataši Bekvalac je "pauk" odneo automobil, ali je to nije sprečilo da nastupi pred više od hiljadu ljudi u "Magacinu".

Novogodišnji koncert je otpočela najnovijim hitom "Ja sam dobro", a zatim nastavila da ređa svoje najpoznatije pesme. Ipak, njeni obožavaoci našli su se u čudu kada je novosadska barbika počela da peva hitove pevačice Rijane "We found love" i "Only girl", a zatim završila "engleski blok pesama" numerom "Mr. Sexobeat", pevačice Aleksandre Stan.

Pogledajte video, a mi vam preporučujemo koreografiju na 1:00 minuta i 2:14.

A ovako pesma zvuči kada je Rijana peva. Mala sa Barbadosa ne samo da zanosno igleda i odlično igra, već ima i glas da otpeva ovu ni malo laku pesmu. Uživajte:
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša,   Doček srpske nove godine,   Nova godina

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.