Pesma Džanum zaludela je sve, a iznenadićete se kakvu SKRIVENU PORUKU šalje ova numera

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 09:48

Pesma "Džanum" zaludela je sve, a iznenadićete se kakvu SKRIVENU PORUKU šalje ova numera

Pevačica Teya Dora stekla je ogromnu popularnost nakon što je ova pesma objavljena.

Pevačica Teya Dora, u muzičkim krugovima poznata je kao autorka brojnih velikih hitova. Sarađivala je sa Nikolijom, Natašom Bekvalac, Cobijem i mnogim drugim velikim imenima aktuelne muzičke scene.

U žižu javnosti, ova mlada autorka dospela je kada je doživela vrtoglavi svetski uspeh pesmom "Džanum". Ova numera osvojila je srca cele planete.

O tome koliko je "Džanum" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << postao viralan govore brojke koje je dostigla kako na Instagramu tako i na striming platformama. Ovaj zvuk na Instagram rilsu iskorišćen je oko milion puta, a na Spotifaju numera broji preko 45 miliona strimova.

- Uvek sam želela da stvaram muziku. Moje pesme su moj lični jezik kojim komunicira, moja osećanja i moje misli, sve što se u meni događa. Pesma "Džanum" je došla spontano, iako sam otprilike znala u kom vajbu treba da bude. Da bude spora i tužna balada. Nastala je još pre tri godine i došla je nekako sama od sebe, nosi puno mojih ličnih emocija u tekstu i u melodiji - izjavila je Teya Dora nedavno.

Džanum je reč koja, kao i mnoge druge u Srbiji, potiče iz turskog jezika i znači "dušo moja" ili "srce moje".

Teya Dora predstaviće se večeras na "Pesmi za Evroviziju 2024". Ona će pokušati da se izbori za svoje mesto u Malmeu, pesmom "Ramonda".

Srbija Danas/Blic
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.