Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 14:19

PROMENILA BOJU KOSE I IME: Nataša Bekvalac se odlučila na veliki korak, pa izjavila ljubav kolegi

O ovome će se definitivno pričati!

Nataša Bekvalac najavila je pre 3 dana novi muzički projekat sa kolegom Sašom Matićem i tom prilikom iznenadila je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram.

Pevačica je promenila svoj vizuelni identitet, ali i za potrebe novog spota i svoje ime.

- Prevaranti. On i ja.Oduvek sam mu se divila i pred njegovim glasom i bićem uvek stajala mirno. Sada je čast pripala baš meni da leđa o leđa, rame >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uz rame, stanem uz njega. S ljubavlju i velikim poštovanjem. O pesmi i muzici se ne govori zato ni ja neću. Saša Matić i ja otpevali smo našu pesmu, jer svi smo mi prevaranti. Dragi Saša, hvala ti sšo si me istrpeo, sve želje ispunio i što si džentlmen kakav se retko sreće. Voli te Bekvalčeva - istakla je kao najavu na popularnoj društvenoj mreži Nataša.

Bekvalčeva i Matić predstavili su publici danas duet "Prevaranti", a za potrebe spota pevačica je promenila prepoznatljivu plavu boju kose u crnu, a našla se u ulozi kabaretske igračice Lole.

- Saša i ja potrudili smo se sa puno ljubavi da dočaramo našu priču! Uživajte i neka nam je sa srećom - pred izlazak nove pesme i spota napisala je Bekvalčeva na društvenoj mreži Instagram.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.