PROĆI ĆE, NISI KRIVA... Nataša Bekvalac uputila dirljivu poruku devojčici koju su vršnjakinje tukle! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2019, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROĆI ĆE, NISI KRIVA... Nataša Bekvalac uputila dirljivu poruku devojčici koju su vršnjakinje tukle! (FOTO)

Nije mogla da ignoriše ovako nešto...

Otkako se na društvenim mrežama pojavio snimak gde dve devojčice šamaraju svoju vršnjakinju, na noge su se digle i mnoge javne ličnosti.

Jedna od njih je i Nataša Bekvalac koja je imala potrebu da uputi poruku napadnutoj devojčici, u nadi da će joj makar malo olakšati situaciju.

- Skinula sam post... žrtve nasilja mnogo se teže oporavljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nakon što snimci na kojem trpe nasilje postanu viralni, govore istraživanja.. Draga devojčice... dragi roditelji... imam potrebu da ti kažem da sve prođe, proći će i ovo iako sada, znam, deluje da nikada neće... Ljubav na kraju uvek sanira i pobedi sve... Nisi kriva i nije do tebe.

Skinula sam post ...zrtve nasilja mnogo se teze oporavljaju nakon sto snimci na kojem trpe nasilje postanu viralni,govore istrazivanja..Draga devojcice...dragi roditelji ...imam potrebu da ti kazem da sve prodje,procice i ovo iako sada ,znam,deluje da nikada nece..Ljubav na kraju uvek sanira i pobedi sve...Nisi kriva i nije do tebe!#stopvrsnjackomnasilju #stopnasiljunadzenama #nisisama

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Sep 15, 2019 at 6:30am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.