PREMIJERA: Nataša Bekvalac objavila spot ‘Lave moj’

Izvor: Tracara.com, 06.Jun.2016, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJERA: Nataša Bekvalac objavila spot ‘Lave moj’

(foto: Instagram) Danas je konačno pušten u prodaju dugo najavljivani album Nataše Bekvalac.  Najzanimljivije stihove sa CD-a Original možete pročitati OVDE, a prvi promotivni spot je urađen za pesmu Lave moj. U danima koji slede moći ćete da pogledate i spotove za sve pesme, budući da je Nataša ekranizovala ceo album.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Preslušajte ceo novi album Nataše Bekvalac

Izvor: Tracara.com, 07.Jun.2016, 14:01

(foto: Instagram) Dosada smo bili u prilici da čujemo nekoliko singlova sa novog albuma Nataše Bekvalac, a to su naslovna numera Original, Pseto, Kraljica novih ljubavi, Sluškinja, Ludilo, Najgora, Pozitivna, Mogu da prođem, a u toku jučerašnjeg dana je spot za pesmu Lave moj doživeo premijeru.  Ostale...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.