PODSTIČEM ŽENE NA RAZVOD: Nataša izazvala PRAVU POMETNJU ovim komentarom, a sad je ŽEŠĆE ODBRUSILA!

Izvor: Story, 16.Apr.2019, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PODSTIČEM ŽENE NA RAZVOD: Nataša izazvala PRAVU POMETNJU ovim komentarom, a sad je ŽEŠĆE ODBRUSILA!

Pevačica Nataša Bekvalac osim što mnogo nastupa, sprema nove pesme i članica je žirija najgledanijeg domaćeg dečijeg muzičkog takmičenja “Pinkove zvezdice – All Stars”, poznata je i po tome da voli da se šali na svoj račun, pogotovo kada su brakovi u pitanju. Nataša je nedavno prokomentarisala svojoj koleginici Ani Kokić jednu fotografiju, a to ... The post PODSTIČEM ŽENE NA RAZVOD: Nataša izazvala PRAVU POMETNJU ovim komentarom, a sad je ŽEŠĆE ODBRUSILA! appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac,   Pinkove zvezdice

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NE ŽELIM DA GAJIM HEJTERSKOG IDIOTA: Goca Tržan BEZ PARDONA priznala na koji način kontroliše ćerku!

Izvor: Story, 16.Apr.2019

Pevačica Goca Tržan osim što redovno nastupa i što je članica žirija najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja “Pinkove zvezdice – All stars”, ona u poslednje vreme na svom Jutjub kanalu snima vlogove u kojima govori na razne teme. Taj njen potez naišao je na oduševljenje javnosti koja...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.