Ove NAMIRNICE su joj skroz ZABRANJENE - Nataša Bekvalac dijetom dovela figuru do savršenstvo, evo šta jede

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 22:04

Ove NAMIRNICE su joj skroz ZABRANJENE - Nataša Bekvalac dijetom dovela figuru do savršenstvo, evo šta jede

Potpuno je izbacila iz upotrebe određenu vrstu hrane, trenira i pije dosta vode.

Novosadska Barbika, nadimak koji prati pevačicu Natašu Bekvalac otkako se pojavila na sceni, i te kako joj, čini se, pristaje! Naime, u petoj deceniji izgleda bolje nego na početku karijere, mnogi ističu, a ona je opet uspela da nadmaši samu sebe! Pohvalila se novom frizurom koja je samo još više naglasila njenu lepotu i ženstvenost.

I njen frizer je imao zanimljivu opasku: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Paž ti bolje ide uz karakter - rekao je.

Iako kroz šalu zna da kaže da će umreti gladna, a debela, njeni brojni obožavaoci se nikako ne slažu sa tim. Gotovo nikada nije imala problema sa kilažom, a njeno zanosno telo oduzima, posebno kada je na sceni.

Kako održava sjajnu liniju u 43-oj godini?

Izvajani i zategnuti mišići, ali i mladolik izgled, rezultat su dugodišnjih treninga, ali i prilagođenog načina ishrane.

- Više nema govora o tome da mogu jesti šta hoću i kad hoću ili da ne vežbam ništa. Pre 15 godina mogla sam da kažem da mi je to samo genetika, ali sada se stvari promenile. Svaki dan imam tačan plan - znam kakvu hranu unositi, koliko vode treba popiti i koliko se trebam kretati. Moram biti u top formi u svakom trenutku. Ako propustim 10 dana vežbanja, veoma to primetim", rekla je za Kurir TV pevačica.

Iz jelovnika je izbacila pojedine namirnice i uspela je da smrša čak 10 kilograma za mesec dana.

"Izbacila sam pecivo, krompir, soju, pasulj, boraniju, testeninu, grašak, pirinač, grickalice, slatkiše i sokove. Voće sam jela samo nedeljom. Tako sam uspela da skinem višak kilograma za kratko vreme", rekla je Nataša jednom prilikom.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Ni meso ne isključuje iz jelovnika.

"Smela sam da jedem sve vrste mesa, samo nisam smela preterano masno. Čak sam jela jaja na sve načine, mlečne proizvode, ali nisam preterivala sa kačkavaljem i feta sirom. Sveže povrće sam unosila u neograničenim količinama. Najviše sam jela kupus, zelenu salatu, krastavac, karfiol, brokoli, luk i paradajz, kao i orašaste plodove. Dnevno sam pila po dve i po litre vode."

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Nataša je istakla da je najvažniji redosled konzumiranja namirnica.

"Prvih šest dana u nedelji sam jela sve, od salate do mesa, a sedmog dana za doručak i ručak namirnice sa "zabranjene liste" poput testenine, krompira i pirinča. Slatkiše - nikako. A kad bi mi se prijeo neki desert, uzela bih kašiku meda ili integralni keks. Posle sedmog dana sve ispočetka i tako do željenih rezultata", objasnila je.

Srbija Danas/Stil/I.B.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.