Ovako oni uživaju! Nata i Vlada u ljubavi na Tajlandu

Izvor: Blic, 18.Jan.2014, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako oni uživaju! Nata i Vlada u ljubavi na Tajlandu

Lepa pevačica Nataša Bekvalac i njen dečko, maneken Vladimir Vuksanović, podelili su sa prijateljima i fanovima na "instagramu", slike sa Tajlanda na kom se par trenutno odmara.

Znaju da uživaju! Atraktivni ljubavni par, Nataša Bekvalac i Vladimir Vuksanović, iskoristili su period bez obaveza da pobegnu na Tajland i tamo uživaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u svojoj ljubavi.

Sobzirom da je ovaj par već dugo na meti medija i javnosti zbog njihove turbulentne veze, Nata i Vlada su rešili da pobegnu i od medija i fanova na daleki Tajland kako bi se posvetili jedno drugom.

Sa fanovima na društvenoj mreži "instagram", rešili su da podele par fotografija, koje vam mi prenosimo.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovako oni uživaju! Nata i Vlada u ljubavi na Tajlandu

Izvor: Dzungla.org, 18.Jan.2014

Lepa pevačica Nataša Bekvalac i njen dečko, maneken Vladimir Vuksanović, podelili su sa prijateljima i fanovima na „instagramu“, slike sa Tajlanda na kom se par trenutno odmara.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.