Novosadska BARBIKA GOLA i BOSA! Opet fura STARI kupaći!

Izvor: Svet, 12.Jul.2020, 16:01

Novosadska BARBIKA GOLA i BOSA! Opet fura STARI kupaći!

Novi album Nataše Bekvalac je gotov. Kažu da je najbolji do sada, pa pevačica može da predahne dok ne dođe pravi trenutak da se na posao krene punom parom prenosi SVET.
NE PLAŠI SE ZARAZE, ŠTA BUDE, BIĆE!
Nata sada praktično živi na svom salašu, uživa sa decom i sestrama i ne plaši se zaraze iako je pola estrade pozitivno na virus.

„Brigu sam odavno oterala od >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << sebe, a ono što mora da se desi, desiće se”, kaže Nata za SVET svesna da joj posao, kao i svima, i te kako trpi.

Ušteđene pare se krckaju, ne razbacuje se, pa valjda zato nosi kupaći kostim od prošle godine. Ali, to ima i dobru stranu, sve dok može da uđe u njega, sve je u redu, šali se pevačica za SVET.
NOVI SVET U PRODAJI! Darko UZEO Ani DETE! UGROZILI STE JOJ ŽIVOT! LUNA: “Moram na LEČENJE, zbog Marka sam napravila VELIKU GREŠKU!” Severinu juri POLICIJA! Ana u SVAĐI sa Rastom! Milica ZARAZILA MAJKU KORONOM!

SVETRAJKO RISTIC/SVET
The post Novosadska BARBIKA GOLA i BOSA! Opet fura STARI kupaći! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.