Izvor: Piplmetar.rs, 02.Jul.2023, 00:31

Nova šansa za staru ljubav: Bekvalčeva se pomirila sa bivšim mužem, emocije nikada nisu nestale FOTO

Sestra Nataše Bekvalac u zagrljaju bivšeg supruga
Kristina Bekvalac, mlađa sestra popularne pevačice oduvek je bila intrigantna za javnost. Modna kreatorka i Natina stilistikinja pleni neverovatnom lepotom i harizmom gde god da se pojavi a odnos dveju sestara neiscrpna je tema s obzirom na to da su uvek i više nego iskrene kada govore jedna o drugoj.
Pročitajte: Kristina Bekvalac se oglasila prvi put nakon što je Lazukić pretukao njenu sestru Natašu >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << (FOTO)
Novosadska Barbika uvek je isticala da su joj porodica, roditelji i sestre uvek bili najveća podrška te da bez njih ne bi bila danas tu gde jeste. Kristina se kao i Nataša odlučila za život u srpskoj prestonici, te su njih dve svakodnevno zajedno. Kao i njihova deca koja su približnog uzrasta.
Pročitajte: Strašna istina ju je zaledila – Nataša Bekvalac očajna zbog Hane, majčino srce ovo neće izdržati FOTO
Pre nekoliko dana je u porodicama Bekvalac i Martinović bio veoma poseban dan. Naime, Kristinina ćerka juče je i zvanično završila Osnovnu školu odlaskom na drugarsko veče. Prelepa Petra bila je zvezda mature kada se pojavila u dugoj maslinastoj haljini koja priliči njenim godinama.
Pročitajte: Ponosno pokazala stomačić – Nataša Bekvalac na pragu pete decenije oduševila javnost FOTO
Tetka Nata i sestre Hana i Katja došle su da je podrže i fotografišu se sa malom maturantkinjom. Međutim, sve oči bile su uprte u Petrine roditelje. Kao što je već poznato, najmlađa sestra Nataše Bekvalac nedavno je drugi put stavila tačku na brak sa Ivom Martinovićem sa kojim ima dvoje dece.
Pročitajte: Posle dve devojčice, dečak – Nataša Bekvalac podelila prelepe vesti, on joj je vratio veru u ljubav FOTO Ipak, juče su celo veče bili nasmejani i zagrljeni te su mnogi pomislili da se Kristina pomirila sa sa bivšim suprugom. Mada, istina je ipak nešto drugačija. Bivši supružnici ostali su u odličnim odnosima zbog naslednika, te nikoga nije začudilo što su oni pozirali nasmejani i zagrljeni za fotografiju dok je ponos zbog ćerke koja mnogo brzo raste isijavao iz njih.
Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: SVET
FOTO: Instagram




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.