Nikola Kojo otkrio šta misli o glumi Nataše Bekvalac!

Izvor: Svet plus, 02.Sep.2016, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Kojo otkrio šta misli o glumi Nataše Bekvalac!

Nikola Koja priprema se za premijeru svog rediteljskog prvenca "Stado", a iako su mnoge njegove kolege osudile što će se Nataša Bekvalac naći u ulozi Drage Mašin u mjuziklu "Tajna Crne ruke",  čija je premijera zakazana za 9. oktobar, naš proslavljeni glumca izneo je i svoje mišljenje.

Poznato je da Nikola Kojo ne voli previše da se eksponira u medijima, ali je u emisiji "Premijera" otkrio, šta misli o tome, što sve češće imamo priliku da vidimo popularne >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << pevačice u pozorišnim komadima: "Nemam ništa protiv. Svako ko je darovit treba da radi sve poslove. Što se mene tiče, može sutra i neko od mojih kolega da zaigra fudbal u nekom prvoligaškom fudbalskom klubu. Može i Nataša Bekvalac da glumi, svako treba da radi ono u čemu je dobar", rekao je Nikola.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.