Nećete verovati kako IZGLEDA JELKA Nataše Bekvalac - Bez IJEDNOG ukrasa, koristila samo 2 stvari, svi komentarišu KADROVE

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2023, 17:16

Nećete verovati kako IZGLEDA JELKA Nataše Bekvalac - Bez IJEDNOG ukrasa, koristila samo 2 stvari, svi komentarišu KADROVE

"Novosadska barbika", kako mnogi vole da je zovu, uveliko je spremna za Novogodišnje praznike, te je i svoj dom sredila u prazničnom stilu. Nataša Bekvalac nedavno je renovirala stan na Dedinju koji je od poda do plafona skockala po svojoj meri, kao i potrebama svoje porodice. Svaki ćošak je savršeno isplaniran, preovladavaju nežne i bež nijanse, bez preteranog kičeraja. Jednostavno odiše udobnošću.

Ćerka pevačice Nataše Bekvalac, Hana Ikodinović, objavila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je fotografiju iz porodičnog doma i pokazala je kako su okitili jelku.

Oni se uveliko pripremaju za predstojeće praznike, a ove godine su jelku okitile na potpuno drugačiji način i to bez ukrasa.

Uveliko mnogi mediji pišu o neobičnom dizajnu Natašine novogodišnje jelke - savršena, ali bez i jednog ukrasa. Duž čitave jelke padaju zlatne niti i daju luksuzan izgled prostoru.

Da biste i vi ovako ukrasili jelku potrebne su vam samo dve stvari - Sijalice i zlatne tračice koje mogu da se nađu "kod Kineza".

Potrebno je da prvo postavite sijalice, a zatim i tračice.

Što se tiče pevačice, Bekvalčeva se i ove godine potrudila da u svoj dom unese prazničnu čaroliju, pa će sa najmilijima uživa u predstojećim danima.

Naime, njihova jelka je od poda do plafona, a na nju su stavili samo zlatne niti koje su krasile celu jelku pa je ona na kraju ispala savršeno.

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva)
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.