Ne smem da se kačim sa JK

Izvor: Mondo, 03.Jun.2016, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ne smem da se kačim sa JK"

Nataša Bekvalac o optužbama Jelene Karleuše.

Jelena Karleuša optužila je Natašu Bekvalac da je iskopirala njenu "pozu" za naslovnu stranu "Esquire" magazina kada je objavila ovaj post na Facebook profilu:

Iako je Nata isprva odbijala da komentariše ovakve optužbe i isticala kako se takvim stvarima ne bavi, na kraju je ipak odlučila da progovori.

"Ne smem >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da se kačim sa JK. Ko se kači s njom, ne prolazi dobro, tako da evo, neka bude da sam iskopirala, izvinjavam se. Evo, namerno sam to uradila", rekla je sarkastično Bekvalčeva za "Alo".

Kada je Karleuša ponosno istakla slučaj "kopiranja", našao se i Boris Trivan, odnosno "Pokojna Mileva" da obrazloži pevačici zašto je i ona plagijat:

Mačko, Andreas Bitesnich (1998). Ako me razumeš.. @karleusastarpic.twitter.com/52HHxdokk2

— Pokojna Mileva (@PokojnaMileva) May 29, 2016
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.