Nataša pred punom plažom oterala Vladu u tri p.m.

Izvor: NaDlanu.com, 16.Avg.2012, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša pred punom plažom oterala Vladu u tri p.m.

Problemi u raju na vidiku ili jako sunce, možda? Nataša Bekvalac je u sred bela dana, na prepunoj plaži bukvalno urlala na svog dečka Vladu Vuksanovića sočno ga opsovavši!

A sve zato što ju je mladi maneken prskao vodom na plaži!Ne zna se zbog čega je lepa Nata bila toliko nervozna, tek, jednoj dami ne priliči takav rečnik, svakako ne u javnosti."Teraj se u tri p.... m....... , kretenu!", urlala je pevačica na Vladimira Vuksanovića koji ju je poprskao na prepunoj >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << plaži usred bijela dana i to pred njihovim prijateljima, piše "Kurir" koji je detalje svađe saznao je od bliskog prijatelja para, dok Nataša Bekvalac i maneken nisu hteli ništa da komentarišu."Nataša je celog jutra bila nervozna i mrzovoljna i nekoliko je puta dečku rekla da ceo dan želi da provede na plaži pod suncobranom. Vlada se nekoliko puta oglušio o njene molbe, a u jednom trenutku ju je i poprskao hladnom vodom i ona je planula", rekao je izvor za Kurir i dodao kako se Vlada na početku samo nasmejao na njeno dranje i psovke.Ipak, malo kasnije, maneken joj je uzvratio, ali ipak ne tako žestoko kako je ona napala njega. Njihovi prijatelji bili su u šoku, a Nataši se do kraja dana više niko nije obratio.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.