Nataša pozira na Zlatiboru, a Milica brakolomnica tvrdi: Istina je drugačija!?!

Izvor: Pricalica.net, 28.Jan.2011, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša "pozira" na Zlatiboru, a Milica "brakolomnica" tvrdi: "Istina je drugačija"!?!

Dok se Nataša Bekvalac ipak odmara sa ćerkom Hanom na Zlatiboru, Milicu Dražin (27) su reporteri “Novosti” zatekli na njenom radnom mestu u Domu zdravlja "Zmaj Jova Jovanović" u Novom Sadu. Milica Dražin (27) je baš smela mlada devojka. Mada su sve novine bile prepune vesti o njoj kao brakolomnici i devojci koja je zavela vaterpolistu Danila Ikodinovića i tako direktno podstakla njegov razvod sa pop pevačicom Natašom Bekvalac, Milica se u sredu uredno pojavila na poslu. Na našu molbu da pozove u hodnik medicinsku sestru Milicu, jedna njena koleginica je na trenutak zastala, tražila da se predstavimo, a zatim ušla u ambulantu. Posle minut-dva, na vratima se pojavila Milica.

Nastavak na Pricalica.net...






Povezane vesti

NATAŠA SE VRAĆA DAČI?!

Izvor: Kurir, 29.Jan.2011, 08:49

Priče o razvodu teško joj padaju. Novinski članci koji su prethodnih dana objavljivani o Nataši Bekvalac i Danilu Ikodinoviću veoma su pogodili pevačicu. Ona je juče bila u restoranu „Koliba“ na Zlatiboru (na planini se odmara sa ćerkom Hanom, majkom i sestrama), a ispred nje su na stolu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pricalica.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pricalica.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.