Izvor: Nezavisne Novine, 17.Apr.2018, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša i Luka 24. aprila na saslušanju, pozvana i dadilja

Nakon što je Luka Lazukić pretukao svoju suprugu Natašu Bekvalac u noći između petka i subote u Natašinom stanu na Dedinju, oboje će biti saslušani u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu 24. aprila.

Osim Nataše i Luke, biće saslušana i bebisiterka koja je bila jedini svjedok ovog događaja.

Luka i Nataša susrešće se oči u oči jedanaest dana nakon kobnog incidenta koji su osudile >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << mnoge Natašine kolege, kao i ljudi mimo estrade i javnog svijeta, piše telegraf.rs.

Podsjetimo, Lazukiću je u ponedeljak 16. aprila produžena zabrana prilaska Nataši na 30 dana, a pjevačica je dan kasnije podnjela papire za razvod braka.

Nataša je juče u popodnevnim časovima napustila stan na Dedinju u pratnji advokata Nemanje Vlčeka i sestre i saradnice Tanja Mrkić kako bi kod notara ovjerila potrebnu dokumentaciju.

Podsjećamo, Luka Lazukić pretukao je Natašu, nakon čega se njenim autom odvezao u stan svojih roditelja na Novom Beogradu.

Iako je Nataša podnjela papire za razvod Luka joj još uvijek nije vratio automobil "mini-moris" koji je u vlasništvu pjevačice.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić 24. aprila na SASLUŠANJU U TUŽILAŠTVU

Izvor: Blic, 17.Apr.2018

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić 24. aprila biće saslušani u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu, povodom nasilja koje je Lazukić izvršio nad pevačicom proteklog vikenda, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

DA LI ĆE SE SRESTI? Zakazano SASLUŠANJE, Nataša i Luka 24. aprila u Tužilaštvu! (VIDEO)

Izvor: Press, 18.Apr.2018, 10:51

Drama kojoj se ne nazire kraj! . Nataša Bekvalac i Luka Lazukić biće saslušani 24. aprila u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu, povodom nasilja koje je IT stručnjak izvršio nad pevačicom u noći između...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.