Nataša Bekvalac u zagrljaju majmuna

Izvor: Blic, 27.Jan.2014, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac u zagrljaju majmuna

Nataša Bekvalac i Vladimir Vuksanović uživaju u ostrvskoj avanturi i osim preplanulog tena pokazuju kako provode vreme daleko od ovdašnje zime i snega.

Zaljubljeni par se ludo provodi na Tajlandu, a pevačica je danas na društvenim mrežama pokazala da su našli i nove drugare, i to ne bilo kakve.

Simpatični majmunčići su se lepo ugnezdili kod nje i manekena i dok se smeđi majmun smestio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na Natašinim ramenima i obrglio je oko glave, mankenov crni ljubimac ga je "ortački" zagrlio.

Pevačica od odlaska na odmor zaboravila je na ulepšavanja i trikove lepote, ali i u opuštenom izdanju izgleda izuzetno lepo. Osmeh zadovoljstva, ipak, znači više od bilo koje šminke.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nataša Bekvalac u zagrljaju majmuna

Izvor: Dzungla.org, 27.Jan.2014

Nataša Bekvalac i Vladimir Vuksanović uživaju u ostrvskoj avanturi i osim preplanulog tena pokazuju kako provode vreme daleko od ovdašnje zime i snega.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.