Nataša Bekvalac u Španiji? Pevačica sve ŠOKIRALA objavom na Instagramu! Svi u neverici! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020, 09:34

Nataša Bekvalac u Španiji? Pevačica sve ŠOKIRALA objavom na Instagramu! Svi u neverici! (FOTO)

Nikome nije bilo jasno!

Pevačica Nataša Bekvalac oglasila se društvenoj mreži Instagram, gde je objavila vrelu fotku u kupaćem kostimu kraj bazena. Međutim, nije to ono što je privuklo pažnju javnosti, već njena poruka koja je pratila fotografiju.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jul 6, 2020 at 10:42am PDT

Naime, u opisu Natašine fotografije pisalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je "Ja sam u Španiji" što je mnoge zbunilo s obzirom na to da veoma komplikovano i skoro nemoguće odlaziti u inostranstvo zbog trenutne situacije u svetu. Međutim, poznato je i da je Nataša veliki šaljivdžija, te da je ona zapravo u njenom domu u Čeneju, gde očigledno ima sve da bi mogla da uživa, iako joj se, sudeći po komentaru koji je stavila, veoma putuje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.