Izvor: Scandal.rs, 11.Jul.2017, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac u Grčkoj radi ovo! (video)

Iako večeras izbacuje novi singl pod nazivom “Crta”, Nataša Bekvalac je na godišnjem odmoru. I to sa svojim dečkom Lukom Lazukićem u Grčkoj! Njih dvoje uživaju u ljubavi kao tinejdžeri, što pokazuje i snimak koji su napravili. Naime, Luka je poznat po tome da voli da vozi motore, a evo kako oni krstare Grčkom. OVDE The post Nataša Bekvalac u Grčkoj radi ovo! (video) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ovako Ana Bekuta uživa na godišnjem odmoru! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 11.Jul.2017

Posle uspešne sezone emisije Zvezde Granda, pevačica Ana Bekuta odlučila je da otputuje na more. Naravno, na putovanje je otišla sa Mrkom, a da uživaju pokazuje i činjenica da su iznajmili gliser kojim krstare i traže neke puste plaže ili se prosto kupaju na morskoj pučini daleko od paparazza....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.