Nataša Bekvalac se oporavlja: Album je završnoj fazi, uskoro pevamo zajedno! FOTO+VIDEO

Izvor: Svet plus, 06.Avg.2015, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac se oporavlja: Album je završnoj fazi, uskoro pevamo zajedno! FOTO+VIDEO

Nataša Bekvalac nedavno je otkazala sve svoje naslove zbog problema sa kolenima. Pevačica naporno vežba kako bi što pre ponovo zapevala sa svojom publikom.

Atraktivna Nataša Bekvalac napravila je pravi ''bum'' na muzičkoj sceni svojom novom pesmom ''Original''. Novi hit broji više od 4 miliona pregleda na Jutjub kanalu.

Nataša je uskoro najavila i kraj novog albuma. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << šta je još napisala pevačica na svom Instagram profilu:''Hvala za preko 4 miliona pregleda za pesmu i spot 'Original', još uvek držimo prvo mesto, presrećna sam... U završnoj fazi smo kada je album u pitanju i priremamo scenario za ekranizaciju još jedne pesme... Moja kolena će još malo biti kao nova pa već za desetak dana ponovo pevamo zajedno...Ovih dana se vodi i najozbiljnija borba izmedju mene i mog poroka... Ljubav ne racunam... Ljubim vas''

Hvala za preko 4 miliona pregleda za pesmu i spot'Original'˜Š ,jos uvek drzimo prvo mesto ,presrecna sam...’—..u zavrsnoj fazi smo kada je album u pitanju i priremamo scenario za ekranizaciju jos jedne pesmeŽŠŽ‰ŽŠ..moja kolena ce jos malo biti kao nova pa vec za desetak dana ponovo pevamo zajednoŽ¼Ž§Ž¤...ovih dana se vodi i najozbiljnija borba izmedju mene i š¬,mog poroka”¨”ª”«’£..ljubav ne racunam..ljubim vas’‹

A photo posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Aug 5, 2015 at 3:42am PDT

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.