Nataša Bekvalac pustila u prodaju karte za koncert, ODMAH SE OGLASILA Jelena Karleuša, a evo šta je uradila Marija Šerifović!

Izvor: Svet, 28.Okt.2019, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac pustila u prodaju karte za koncert, ODMAH SE OGLASILA Jelena Karleuša, a evo šta je uradila Marija Šerifović!

Nataša Bekvalac danas je pustila u prodaju karte za svoj prvi solistički koncert u Areni koji će se održati 14. februara 2020. godine.
Pop zvezda emotivnim obraćanjem stavila je do znanja svojim fanovima koliko joj ovaj dan znači.
Evo šta je napisala:








View this post on Instagram







>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << />







Ovo nije koncert.Ovo je život koji kreiraju i stvaraju samo oni koji razumeju moje ludilo ,ljubav i borbe koje u sebi nosim.Najhrabriji.Usla sam u stvaranje neceg sto je vece i od mene.Rastem svaki dan kroz ovaj proces.14.februara stajacu pred vama i ispričacu vam na moj ,nikada do sada vidjen način sve.Sve što cutim godinama.Vrištacu i pevacu vam.S.O.S. ZA LJUBAV!Ja vas čekam tamo…u BEOGRADSKOJ ARENI,NA DAN LJUBAVI…❤ Link in bio…
A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Oct 26, 2019 at 3:04am PDT


Njena koleginica Jelena Karleuša oglasila se u komentarima ispod fotografije:

Marija Šerifović je na svom storiju fotografisala dokaz da je medju prvima kupila karte za Natašin koncert uz želju da rasproda celu Arenu:

svetsvet, printscreen
The post Nataša Bekvalac pustila u prodaju karte za koncert, ODMAH SE OGLASILA Jelena Karleuša, a evo šta je uradila Marija Šerifović! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.