Nataša Bekvalac otkriva šta radi kada popije!

Izvor: Svet plus, 29.Nov.2018, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac otkriva šta radi kada popije!

Nataša Bekvalac je javnosti pokazala mnoge situacije iz svog života, ali ono što većina ne zna je kakva je Nataša kada popije. Ona je otkrila da voli da uživa u alkoholnim pićima, ali i kako se ponaša kada malo pretera.

Pevačica objašnjava da je pod dejstvom alkohola raspoložena i da grli ljude oko sebe. Međutim Bekvalčeva ima naviku da u takvim trenucima nazove bivše momke.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Prijatelji mi otimaju telefon kada popijem, tako da ne mogu da pozovem bivše. Naučili su me lekciju, pa ih sada više ne zovem, kako ne bih ostala bez telefona - rekla je Nataša.

Ona se prisetila prvog preterivanju u alkoholnim pićima pred kraj srednje škole.

- Napila sam se od vodke i od tog trenutka mi se gadi. Sada kada je vidim, odmah mi se povraća - dodaje pevačica.

Sasvim je sigurno da ukoliko vidite Natašu omamljenu od alkohola, to nije zbog vodke.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.