Nataša Bekvalac otkrila: Imala sam veliku tremu zbog Lepe Brene!

Izvor: Svet, 06.Jun.2016, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac otkrila: Imala sam veliku tremu zbog Lepe Brene!

Nataša Bekvalac gostovala je u emisiji “Press pretres” i odgovarala na vrlo provokativna pitanja Siniše Medića. Iako je vešto izbegla odgovore na neka pitanja voditelj je upitao da li je istina da je imala tremu od Lepe Brene kada je bila gošća u novogodišnjem “Pretresu” koji se snimao u kući gazdarice Granda
Ja nisam kao neke koleginice koje su na samom početku i nemaju poštovanje prema takvim veličinama. Brena je žena koja traje godinama >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i imala sam tremu od nje pošto postoji veliko poštovanje sa moje strane“.
A da li bi snimila duetsku pesmu sa njom?
Kada bi se ukazala situacija vrlo rado bih snimila duetsku pesmu sa Brenom“.
Iako je delovala opušteno Nataša je voditelju rekla da je sad već neprijatan kada joj je postavio ova pitanja: “Kada si bila u vezi sa Miodragom Kostićem da li si mislila da ćeš se udati za njega?”, kao i “Da li je istina da ti je Vlada Georgijev posvetio pesmu Lažljiva”?

Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.