Nataša Bekvalac o roditeljstvu: Moja ćerka kaže da sam opasna mama!

Izvor: Svet plus, 23.Dec.2016, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac o roditeljstvu: Moja ćerka kaže da sam opasna mama!

Nataša Bekvalac, popularna pevačica, iz braka sa Danilom Ikodinovićem ima ćerku Hanu, prema kojoj se trudi da bude pravi model kakav jedno dete treba da ima.

Nataša Bekvalac ostavlja iza sebe uspešnu godinu, u kojoj je objavila novi album koji je za kratko vreme došao do srca publike. Želje za narednu godinu su >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << joj velike:"Volela bih veliki koncert u Beogradu. Volela bih da Hana bude dobra kao i dosad, jako mi je stresan period u koji ulazi. Pretpubertetsko stanje, baš se bojim. To mislim da je boljka svih majki. Kako ću da se postavim, da li sam dovoljno fleksibilna, da li sam stroga.." izjavila je Nataša za Blic i dodala da je njen bivši suprug Danilo mnogo popustljiviji prema njihovoj ćerki od nje:"Model mojih roditelja je „uvek smo na istoj strani i sve što imam da ti kažem ću ti reći kasnije”. Moje sestre i ja nismo nikada osetile da se oni razmimoilaze u mišljenju. Toga se i ja držim u vaspitavanju Hane, ne samo Ljuba i ja, koji smo porodica, nego i Danilo i ja. Mada Danilo često misli da ja preterujem u nekim stvarima. Ali kada smo zajedno, on uvek kaže Hani: „Moraš da slušaš mamu”, a posle mi kaže da popustim malo. Međutim, budući da znam da je Danilo taj koji je popustljiv, moram da balansiram. Ipak, on sa njom ne provodi toliko vremena kao ja. Onda je normalno da je to vreme koje provode zajedno relaksirano. Daje joj da jede sve. Kod mene ne može prženo, fast fud... I tako ja ispadam babaroga, ali volim tu ulogu. Pre neki dan, prolazim ja pored nje, a ona mi salutira. Ja kažem: „Hana, šta ti je?”, a ona opet. I ja dodam: „Je l‘ su to neke nove fore?” Kaže ona meni: „Tako vojnici pozdravljaju Hitlera”. I ja se okrenem i kažem: „Je l‘ to ona meni rekla da sam Hitler?" uz osmeh kaže ova pevačica.
Pogledaj vesti o: Danilo Ikodinović

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.