Nataša Bekvalac o novoj ljubavi: Nikad nisam bila srećnija

Izvor: Svet plus, 20.Jun.2017, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac o novoj ljubavi: Nikad nisam bila srećnija

Pop zvezda Nataša Bekvalac odnedavno je u ljubavi sa  Lukom Lazukićem, a sada je prvi put otvoreno pričala o novom dečku i kako se oseća.

Nataša izgleda bolje nego ikada, a otkrila je i da li je za to zaslužna nova ljubav. – Mogu vam reći da se lepo osećam. Iskreno, nikad nisam bila srećnija. Zaljubljena sam, sve je ful i sve je super! – rekla nam je Bekvalčeva.

Na pitanje da li je svom dečku posvetila novu pesmu ''Crta'', zanosna pevačica je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << otkrila: – Zasad Luki nisam posvetila nijednu pesmu. Nema takve pesme koja bi bila namenjena njemu. A singl koji izlazi uskoro nikako nije za Luku. To je jedna luda i energična pesma i posvetila sam je samo sebi.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.