Nataša Bekvalac o NOVOM PARTNERU - Podelila kako izgleda njen način flertovanja: Obratio mi se...

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2024, 12:40

Nataša Bekvalac o NOVOM PARTNERU - Podelila kako izgleda njen način flertovanja: "Obratio mi se..."

Otvoreno je progovorila o njenom načinu flerta.

Pevačica Nataša Bekvalac tri puta se razvela, a njen ljubavni život i dalje intrigira domaću javnost.

Naime, Nataša priznaje da je emotivno ispunjena, i ako trenutno nema partnera.

- Još uvek nije naišao neko ko će da mi privuče pažnju, i zaista ne razmišljam o tome. Emotivno sam ispunjena ali sam slobodna žena – govorila je pevačica jednom prilikom.

Međutim, zanimljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je to što svaki njen bivši partner za koga je javnost znala, razlikovao se od onog drugog po mnogo čemu, a to govori da lepa plavuša nema određeni tip muškarca i priznaje da neretko na nastupu vidi zgodne muškarce.

- Desilo se da mi se dopadne neko iz publike, puno je lepih muškaraca ali nikad ne bih flertovala - objasnila je Nataša.

O odabiru novog parnera, ali i načinu na koji flertuje kada joj se neko dopadne i da li je sklona muvanju preko mreža, ona odgovara:

- Skoro sam se dopisivala sa nekim putem Instagrama, malo smo flertovali ali sam ga blokirala. Nije me uvredio ali mi se obratio na način koji nije pristojan - pričala je Nataša.

Inače, Nataša Bekvalac se tri puta udavala, a iz dva braka ima dve predivne ćerke Hanu i Katju.

Srbija Danas/Grand online/Prenela: K.L.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.